Loading

Tilmelding – Fællestræning

DANSK POLITIHUNDEFORENING – OMRÅDE 2
INDBYDELSE TIL FÆLLESTRÆNING
I WEEKENDEN DEN 12. – 14. APRIL 2019

Dansk Politihundeforening – Område 2 – indbyder endnu engang til fællestræning for Områdets medlemmer.

Formålet med træningsweekenden er at få trænet hundene samt styrke de sociale bånd på tværs af foreningerne i området.

Fællestræningen afvikles denne gang i og omkring Grenå med indkvartering i luksus hytter med toilet og bad på Grenå Strand Camping eller i egen campingvogn, der vil blive placeret tæt på hytteområdet. Der vil blive indkvarteret op til 6 personer i hver hytte.

Hvis du ønsker at bo i en hytte for dig selv, eller hvis I som ægtepar / kærestepar ønsker at bo alene, kan egen hytte tilvælges (efter først til mølle princippet) mod en ekstra betaling på kr. 750 for en hytte uden toilet og bad eller kr. 1.000 for en hytte med toilet og bad. Egen hytte skal bestillers og betales ved tilmelding.

Hvis du alene ønsker at deltage i træningen og dermed fravælger overnatning og bespisning, er prisen fastsat til kr. 350.

Hytterne indeholder dyner, puder, kaffemaskine og elkedel, så husk at medbringe sengelinned, håndklæde, karklude, viskestykker m.v..

Hundene skal overnatte i bilerne og må ikke være i hytten. Der er mulighed for parkering af 3 biler ved hytten. Øvrige biler vil få anvist parkering tæt på hytten. Hundeførere der på forhånd ved, at deres hund ”larmer” i bilen, vil blive henvist til parkering længst væk, tæt mod skoven.

Hver hytte står selv for aflevering af hytten i rengjort stand. Det er muligt at tilvælge slutrengøring af hytten mod ekstra betaling af kr. 500 pr. hytte.

Aftensmad fredag og lørdag vil foregå i en stor bålhytte på pladsen. Arbejdsopgaver omkring aftensmaden m.v. vil blive uddelegeret til holdene. I forbindelse med måltiderne vil der være fri øl, vand og vin. Af hensyn til andre gæster på pladsen skal der være ro kl. 23.00.

Morgenmad foregår i hytten. Hver hytte vil få udleveret en morgenmads pakke med rundstykker, smør, ost, marmelade m.v.. Endvidere vil hytten få udleveret rugbrød, smør, pålæg m.v. til madpakken. Hytten står selv for oprydning efter morgenmad og smøring af madpakke.

Deltagergebyret for træningsweekenden er fastsat til kr. 900,00, der skal indbetales samtidig med tilmelding til Områdets konto nr. 7250 – 0001750540 eller på Mobile Pay nr. 25280 – husk at angive navn på deltager.

Inden tilmelding skal du huske at drøfte dit holdvalg med din formand eller træningsleder. Dette skal være med til at sikre, at alle kommer til at træne på rette niveau.

Tilmelding skal ske elektronisk via Områdets hjemmeside og vil blive registreret efter ”først til mølle” princippet. Når tilmelding og betaling er modtaget og registreret, vil deltagerne modtage en sms eller mail med bekræftelse på tilmeldingen.

 

BINDENDE TILMELDING OG BETALING

SENEST DEN 10. FEBRUAR 2019

 

HOLDOVERSIGT

 

HVALPE / UNGHUNDE:

Holdet er for hvalpe samt unghunde, hvor føreren endnu ikke har det store programkendskab. Fokus områder vil være miljø – samarbejde – programkendskab.

 

BEGYNDER KÅRING / PÅ VEJ MOD KÅRINGSHOLD:

Holdet er for de hunde og førere, der netop har bestået en lydighedsprøve, og er klar til at påbegynde træningen frem mod en kåring samt de hunde, der er godt på vej mod kåringsholdet. Der vil være fokus på at få de grundlæggende færdigheder i træningen samt kendskab til kåringsprogrammet. Holdet vil blive delt og trænet efter det niveau, den enkelte hund og hundefører er på.

 

KÅRING:

Holdet er for de hunde og førere, der træner målrettet frem mod en kåring. Hundene forventes at være på et niveau, hvor en kåring vil kunne finde sted indenfor ca. 3 måneder.

 

UNGHUNDE / PATRULJE:

Holdet er for hunde der har bestået en kåring / godkendelse og hunde der endnu ikke har oprykning til kriminalklassen eller tilsvarende niveau for hunde uden stamtavle. Der vil blive arbejdet intenst med specifikke problemstillinger samt trænet hele øvelser.

 

KRIMINAL / VINDER:

For at deltage på holdet skal man som minimum have en halv oprykning til kriminalklassen eller tilsvarende niveau for hunde uden stamtavle. Der vil blive arbejdet intenst med specifikke problemstillinger samt trænet hele øvelser. Hunde og førere kan endvidere forvente udfordringer, de måske ikke er vant til.

 

BID / LYDIGHED / NÆSEARBEJDE:

Holdet er et temahold, hvor der specifikt og intenst vil blive arbejdet med bid og lydighed samt lydighed / ro omkring biddet den ene af dagene. Den anden dag vil der specifikt og intenst blive arbejdet med næsearbejde (spor og gerningssted).

Holdet er ikke et indlæringskursus. Hund og fører forventes at have kendskab til øvelserne og beherske dem til en vis grad.

Holdet vil blive delt i 2, som bytter fokusområde fra dag 1 til dag 2.

 

DANSK POLITIHUNDEFORENING – OMRÅDE 2
TILMELDING TIL FÆLLESTRÆNING
I WEEKENDEN DEN 12. – 14. APRIL 2019

 

HUSK BETALING AF DELTAGERGEBYR

PÅ KONTO NR. 7250 – 0001750540 ELLER

PÅ MOBILE PAY NR. 25280

SAMTIDIG MED TILMELDING

PERSONDATA

Ved indsendelse af denne tilmelding til PH Område 2, gives samtidig samtykke til at PH Område 2 må håndtere persondataoplysninger. På vores side om persondatapolitik kan man få et indblik i, hvad vi bruger oplysningerne til, og hvilke rettigheder der er forbundet med at give samtykke til PH Område 2. Se vor privatlivspolitik – klik her.